Huisgenootjes

 

In onze cattery wonen ook gesteriliseerde of gecastreerde Ragdolls. Als het lukt en het dier heeft het nog naar zijn/haar zin bij ons dan blijven ze lekker. Helaas lukt het soms ook niet, dan trekt een poes zich terug of een (ex dek)kater wordt niet meer in de groep geaccepteerd. In dat geval zoeken we het best mogelijke plekje voor ze en laten ze met een zwaar hart gaan... 

 

juulmaart14.jpg

 

 

 

afbeelding_162.jpg

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Rymmarns Julius

 

Blue colorpoint kater Julius in volle glorie, op de foto zes jaren oud. Juul was als dekkater heel populair bij de dames. Hij had dan ook een engelen geduld en overtuigde de meest verlegen poes nog van zijn goede bedoelingen. Julius leeft nu als knuffelbeer bij ons en hoewel hij wel een beetje pit in de kont heeft  (wat hij niet wil gebeurd niet) is hij dol op zijn vrouwelijke mens... Zijn favoriete bezigheid is stofzuigen. Dat wil zeggen, wij stofzuigen hem!

 

 

  

 

Jaimy van de Binnendijk

 

Jaimy heeft een heel zacht stemmetje en daarom noemen we haar Muis. Ze is een echte mensenkat en houd helaas niet van... katten. Dus verblijft ze het liefst boven bij de katers of ligt ze te slapen op de slaapkamer. Zodra ze ons ziet wil ze aandacht. En uiteraard krijgt ze die ook.

Muis is de moeder van Mollie en is net als haar dochter een blue colorpoint.

 

 

 

 

 

 

 

Pien van de Binnendijk

 

Pien geniet van aandacht en is de onbetwiste baas in huis. Hoewel ze zelf ook wel van onrust stoken houd kan ze de boel wel onder controle houden.

Pien houd van aandacht en is altijd bij ons in de buurt.

 

 

 

 

 

 

Mavi van de Binnendijk

 

Mavi (is het Turkse woord voor blauw) is door ons met de fles groot gebracht. Het is een heerlijk meisje dat dol is op zoon Mark. Mavi heeft een paar prachtige kittens gekregen waar ze heel erg goed voor zorgde. Nu geniet ze van haar rust!