Onze poezen

Zo nu en dan wordt er bij ons een nestje kittens geboren. Dat gebeurd in de huiskamer en daar blijven de kleintjes tot zij met hun nieuwe eigenaar mee mogen. De poezen mogen pas een nestje krijgen nadat alle testen met goed gevolg zijn gedaan, ze worden getest op HCM, PKD, Felv/Fiv, en de bloedgroep wordt bepaald. De dames hebben allemaal bloedgroep A.


Met trots stellen wij u voor aan:Marlow van de Binnendijk

Seal bicolor (true)

Officieel heet zij Marlow maar wij noemen haar Baby. Baby heeft een mooie bouw en prachtig blauwe ogen. Zij is een dochter van Pien en Jackomo.

~~~~Bloem van de Binnendijk
Blue colorpoint

Bloem is een kind van Tezzy en Binkie. Ze is ontzettend lief en aanhankelijk. Bloem is altijd in de buurt. Ze heeft een mooie bouw en hele mooie blauwe ogen.

   


~~~~~

Puck van de Binnendijk

Blue colorpoint

Puck is een boefje. Ze wil aandacht als zij het wil. Ze ligt graag naast je op de bank, liefst zit ze gewoon op haar kont, rug tegen de leuning van de bank, tv te kijken. Puck heeft een mooie bouw en een goede oogkleur. Puck is Puck.


~~~~~

Pip van de Binnendijk

blue colorpoint

Pip is ons jongste meisje. Haar moeder is Mollie en Binkie is haar vader. Pip is ondeugend, lief, gezellig en altijd in voor een knuffel. Ze heeft een geweldig karakter.


---------- 


In onze cattery wonen ook nog onze "oude tantes" 
Pientje, Mollie, Tezzy, Muis en Mavi. Zij zijn inmiddels gesteriliseerd maar helpen graag mee met de opvoeding van de kittens. Ook onze kastraat kater Bayram helpt mee!